Wat biedt De People Manager?

Mijn individuele training en coaching helpt jou het verschil te maken. Waar gaan we aan werken?

Je weet waar jij voor staat

Als jij weet wat voor jou als leidinggevende écht belangrijk is en helder hebt wat je wil bereiken, dan ga je beter prioriteiten stellen en geef je richting aan alles wat je doet.

Je kent jouw mensen

Goed people management is maatwerk. Iedereen is anders. Wat motiveert jouw mensen? Wat vinden zij belangrijk? Hoe kom je daarachter?

Je stuurt op groei

Hoe realiseer je steeds betere resultaten en verbetering? Hoe laat je mensen groeien? Hoe zorg je ervoor dat een plan wordt omgezet in actie?

Je coacht en geeft feedback

Waardering en opbouwende kritiek geven zijn een effectieve manier van coaching. Hoe geef je waardering, en hoe geef je kritische feedback, die door de ander goed wordt ontvangen?

Je delegeert

Met delegeren geef je vertrouwen en help je mensen groeien. Goed delegeren zorgt ervoor dat jij minder geleefd wordt en meer tijd hebt voor belangrijke zaken. Wat delegeer je wel en wat niet? Hoe doe je dat?

Je voert effectieve 1-op-1 gesprekken

Goed luisteren én helder naar voren brengen wat er voor jou toe doet. Dat is de kunst. Hoe voer je een effectief gesprek? Hoe vaak? Hoe lang? Wat zijn krachtige vragen?

De People Manager - small retangle

Hoe werkt De People Manager?

Met Individuele sessies van twee tot drie uren. Bij jou op locatie. Kort en krachtig maatwerk.

We starten met een quick scan. Met behulp van een gestructureerd interview krijgen we een beeld van wat jij nu goed doet en wat beter kan.

Ik presenteer, naast mijn eigen ervaringen, kennis en inzichten van goeroes en experts op het gebied van management en leiderschap die hun waarde in de praktijk hebben bewezen en die je direct kan toepassen.

Jij oefent met mij. Bijvoorbeeld een lastig één op één gesprek, feedback geven en delegeren.

Effectief management is een kwestie van kunnen en durven. Ik leer je niet alleen vaardigheden, maar help je ook die te implementeren. Zodat je het écht anders gaat doen. Zo voorkomen we dat je lastige zaken vermijdt en blijft doen wat je deed.

De onderwerpen en het aantal sessies bepalen we na de quick scan. Dan heb ik een beeld van de context waarin jij werkt en wat jij wilt verbeteren. Meestal volstaan vijf tot zeven sessies.

De People Manager - small retangle

Kennismaken?

Bel mij of laat jouw gegevens achter en ik neem snel contact met jou op.

De People Manager - small retangle